Vinylová podlaha Purello FIX 30 V - 31128

Kód: 31128
Akce Kalkulacka_dilce Garance nejnižší ceny
Značka: Purello
ZDARMAZDARMA 459 Kč –5 %
vinylova podlaha purello FIX 30 Vmicro 31138 dekor
459 Kč –5 % 436 Kč / m2 360,33 Kč bez DPH 1 700,40 Kč / 3.9 m2
Skladem

Celoplošně lepená vinylová podlaha o tloušťce 2,5 mm s antistatickou úpravou. Protiskluzová úprava vinylové podlahy, střední zátěžová třída a nášlapná vrstva o tloušťce 0,3 mm umožňuje umístit krytinu jak do obytných prostorů se silnou zátěží, tak i do komerčních prostorů s nízkou zátěží. Vinyl je voděodolný, barevně stálý a stoprocentně bez ftalátů.

 

Detailní informace

Bezproblémové reklamace
Bezproblémový servis
Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Pohodlí, které zažijete u nás jinde nenajdete.
Jsme tu pro vas
Jsme tu pro vás
Nejsme jen přeprodejci. Sortimentu a oboru perfektně rozumíme. Nejlépe to poznáte, když nám zavoláte.

Detailní popis produktu

Přestavujeme vám novinku na trhu s podlahovou krytinou, vinylovou podlahu Purello FIX 30 V. Tmavě šedé odstíny této podlahy umožňují kombinaci této podlahy s jakýmkoli typem a barvou nábytku. Je vhodná nejen do menších prostorů, ale i do větších prostorů.

Vinylová podlaha v dekoru tmavě šedého dubu je ošetřena PUR povrchovou úpravou, díky čemuž je úklid ještě o kousek snazší. Díky povrchové úpravě a nášlapné vrstvě podlahové krytiny, je vinyl Purello odolný proti oděru a otěru.

Vinylova podlaha purello - struktura

Vinylové podlahy Purello FIX 30 jsou voděodolné a vhodné nejen do obytných prostor se silným zatížením, ale také do komerčních prostor s nízkou zátěží. Samozřejmostí je odolnost vinylu proti kolečkové židli. Příjemným bonusem je antistatická úprava podlahy, barevná stálost a vhodnost umístit podlahu do místnosti s podlahovým topením. Rozměrová stálost podlahy je zajištěna celoplošným přilepením krytiny k podlaze, což je jedna z věcí, která odlišuje lepenou podlahu od plovoucí podlahy.

Obávat se nemusíte ani o bezpečí starších členů domácnosti či dětí, neboť PUR povrchová úprava je i protiskluzová. Bezpečnost byla při vývoji krytiny na prvním místě, proto v případě vypuknutí požáru nepřispívá kalorickému zatížení ani dalšímu růstu požáru. Vinylová podlaha značky Purello je vyroben bez ftalátů a jiných změkčovadel, takže vašim dětem i mazlíčkům nic nehrozí.

Nezapomeňte, že dokonalost stojí na detailech, proto nabízíme i širokou škálu podlahových lišt. V místě přechodu dvou různých krytin je vhodné nainstalovat tzv. přechodovou lištu. Pokud máte doma schody, je vhodné zvolit některou z variant schodových lišt za výhodnou cenu. Kromě podlahových lišt nakoupíte na našem eshopu také speciální příslušenství k podlahám jako lepidla apod., či další druhy nářadí, které jsou nejen nutností k pokládce celoplošně lepeného vinylu, ale zároveň usnadní práci s krytinou.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vinylová podlaha lepená
Záruka: 2 roky
Obsah balení: 3,9
? Užitná třída: 21, 22, 22+, 23, 31
Celková tloušťka: 2,5 mm
? Nášlapná vrstva: 0,3 mm
Tepelný odpor: 0,0174 m2K/W
Dekor: Dřevěný
? Délka dílce [mm]: 1219
? Klasifikace hořlavosti: Bfl.S1
? Kolekce: FIX 30 V
Povrchová úprava: PUR
Spára: ANO
? Šíře dílce [mm]: 178
Vhodnost použití: Bytové
Vhodné pro podlahové vytápění: ANO
Vhodné pod kolečkovou židli: ANO
? Barevná stálost: ANO
? Protiskluzová úprava: Protiskluzová
? Způsob instalace: K lepení
Hmotnost balení: 17,979 Kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
phone+420725359311 phoneinfo@erpi-domov.cz